Seriematch mot Sandby/Gårdby SK – Småländskan 2014/2015

Ljungby SK drabbades av sitt första nederlag i Småländskan för denna säsong då hemmalaget Sandby/Gårdby SK vann med 3-2. Efter tre inledande förluster lyckades hemvändarna John Rådberg och Johnny Hoang vinna sina partier. Ljungby SKs nyaste medlem, Mattias Olsson, debuterade i Småländskan. Tre lag ligger nu med samma matchpoäng, Sandby/Gårdby SK, Jönköping-Huskvarna SK II och Ljungby SK med två matcher kvar att spela. Nästa match är mot Växjö SK III den 1 februari.

Seriematch hemma mot Sandby/Gårdby SK 2014-12-07

Urban Arvidsson    (1800) 0 - 1 John Rådberg    (2106)
Börje Larsson     (1610) 0 - 1 Johnny Hoang    (1665)
Fredrik Svensson    (1388) 1 - 0 Robert Johansson  (1465)
Lars-Olof Gottfredsson (1300) 1 - 0 Jim Christofersson (1188)
Erling Fredriksson   (1132) 1 - 0 Mattias Olsson   (1000)
Det var ett tag sedan Johnny Hoang försvarade Ljungbys färger. Hans parti mot Börje Larsson bjöd på en intressant materiell obalans, där Larssons dam och två bönder stod emot Hoangs torn, springare och löpare. I slutänden föll flaggan för Larsson.
Det var ett tag sedan Johnny Hoang försvarade Ljungbys färger. Hans parti mot Börje Larsson bjöd på en intressant materiell obalans, där Larssons dam och två bönder stod emot Hoangs torn, springare och löpare. I slutänden föll flaggan för Larsson.

Ljungbys Mattias Olsson inledde sin karriär i allsvenskan med ett simultanparti. I bakgrunden försöker ordföranden förgäves slå hål på Fredrik Svenssons berlinmur. Erich Honecker såg ned från himlen och log.
Ljungbys Mattias Olsson inledde sin karriär i allsvenskan med ett simultanparti. I bakgrunden försöker ordföranden förgäves slå hål på Fredrik Svenssons berlinmur. Erich Honecker såg ned från himlen och log.

Övriga resultat finnes på: http://www.schack.se/allsvenskan/smaland-1415/
Fotograf: Robert Johansson

Kommentera