Höststart på Ljungby schackklubb i ny lokal

Hej!

Onsdagen den 21 augusti drar vi igång höstens aktiviteter på schackklubben. Observera att vi pga renoveringen av Grand numera håller till på Café Spiket bakom Hammarskolan. Ungdomarna är välkomna kl 17.30 och seniorerna en timme senare. Då köket i lokalen används som bageri vill jag understryka att köket av hygieniska skäl inte ska ses som ett allmänt utrymme. Behöver man fylla på vattenkokaren eller dylikt ber man ansvarig person om hjälp.

Nytt för i höst är införskaffandet av en projektor med tillhörande duk. Tanken är att vi ska ägna en onsdag i månaden åt workshop med t ex taktikövningar eller föreläsning. Mer om detta längre fram. Tills dess är ni alla varmt välkomna till Café Spiket onsdagen den 21 augusti.

Robert Johansson
Ordförande
Ljungby Schackklubb

Kommentera