Hösten på klubben – uppdaterad information

Styrelsen har beslutat att dra igång fysiska aktiviteter. Vi startar preliminärt onsdagen den 6 oktober – lokal meddelas längre fram. Juniorer kl 18 och seniorer kl 19.

Vidare har styrelsen beslutat att inte ta någon medlemsavgift för det resterande året. Dock vill vi påpeka att 2022 års medlemsavgift skall betalas i december. Information om avgift och bankgironummer finns under fliken ”bli medlem” ovan.

Det är fritt fram att anmäla sig till klubbmästerskapet, det är tre anmälda än så länge. Många kan ha blivit lite rostiga under pandemin, så vi startar KM i november. Betänketiden är 45 min + 15 sek/drag. Det går även bra att spela sina partier online, men glöm inte att meddela resultatet till ordföranden.


Varmt välkomna
Robert Johansson
Ordförande

Kommentera