Rapport från Mellandagsblixten

Grupp 1 
1 Frida   19 
2 Johan   17 
3 Philip   17 
4 Valeri   15 
5 Moses   13 
6 Emma-Karin 12 
7 Max 	   12 
8 Ester    7 

GRUPP 2
1 Kalle    5
2 Andreas   4
3 Viktor   3
4 Robert   2
5 William   2
Klubbens första upplaga av Mellandagsblixten var välbesökt. Tretton spelare av blandade åldrar gjorde upp i två grupper. Kalle vann den andra gruppen obesegrad, och Frida släppte endast ifrån sig en förlust i grupp ett. Philip besökte klubben för första gången, men säkrade ändå en hedrande tredjeplats i grupp ett. För flera deltagare var det deras första turnering, men det gav mersmak. Sensorbrädet stod framme, och tre kompletta partier återfinns nedan. Klubben tackar alla deltagare och önskar ett gott nytt år.

Mellandagsblixten 2021
Premiär för sensorbräde på Ljungby schackklubb

Kommentera